Scandal la Ocolul Silvic Breaza

> Un bărbat l-a lovit pe şeful ocolului şi a ameninţat angajaţii  acestuia din cauză că i-ar fi fost refuzat accesul la licitaţii

 Un bărbat în vârstă de 68 de ani a provocat un scandal la sediul Ocolului Silvic Breaza, inclusiv lovindu-l pe şeful ocolului şi distrugând un autoturism.

Incidentul s-a produs luni, 8 martie. Atunci, fiind băut, localnicul respectiv a pătruns în incinta ocolului şi a provocat un scandal din cauză că reprezentanţii ocolului silvic nu i-ar fi atribuit acces la licitaţii silvice.

Bărbatul s-a comportat agresiv, adresând insulte mai multor angajaţi ai ocolului silvic. Bărbatul l-a lovit pe şeful de ocol şi a ameninţat cu acte de violenţă un pădurar.

Până a fi scos din clădire, localnicul a luat în mâini un scaun aflat în preajma sa şi a lovit un perete al camerei.  Ulterior, el a distrus parbrizul unui autoturism din curtea ocolului.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru distrugere, violarea sediului profesional, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: