Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, vine la Suceava

> El vrea să vadă terenul pe care  se vor construi spitalul de copii, cel de boli infecţioase şi amplasamentul sălii polivalente

Consiliul Judeţean Suceava a adoptat, vineri, o hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii CNI SA, a amplasamentului situat în Suceava, bdul 1 Decembrie 1918 (Spitalul vechi), în vederea scoaterii la licitaţie pentru execuţia obiectivului de investiţii „Extinderea capacităţii serviciilor medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava prin construirea şi dotarea a două clădiri monobloc cu profil pediatric şi de boli infecţioase”.

Potrivit unui comunicat al CJ Suceava, amplasamentul va fi vizitat în curând de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila.

Sursa citată a menţionat că ministrul va mai avea în program inspectarea lucrărilor la blocul ANL pentru medici aflat în construcţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă, precum şi vizionarea amplasamentului viitoarei săli polivalente, o sală extrem de necesară sucevenilor şi care, în curând, se va afla pe agenda şedinţei de guvern. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI