Box feminin, Cupa României

Două medalii pentru tinerele pugiliste de la CSM Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, municipiul Sibiu a găzduit Cupa României la box feminin. Printre grupările adunate la start s-a numărat şi CSM Suceava, care a reuşit să cucerească două medalii la această importantă competiţie. În întrecerea junioarelor, Alexandra Crihan a reuşit să obţină un merituos loc doi la categoria 70 de kilograme. O altă pugilistă antrenată de Andu Vornicu, este vorba de Daniela Maria Polonic, a izbutit să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere în concursul categoriei 69 de kilograme a senioarelor.

„Alexandra şi Maria sunt două sportive ambiţioase, care au ajuns printre cele mai bune pugiliste din România la categoria lor de vârstă după multe ore de muncă şi sacrificii. Au talent şi dacă vor continua să se antreneze cu seriozitate  vor atinge marea performanţă”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Clubului Sportiv Municipal din Suceava şi oamenilor de afaceri Ciprian Nuţu, de la Trutzi, şi Bogdan Straton, de la Promo Plus.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: