Trei elevi şi trei angajaţi de la LPS, confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2

 Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a informat, vineri, că încă trei elevi şi trei angajaţi din învăţământ, toţi din municipiul Suceava, au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2.

Astfel, au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 trei elevi de la învăţământul liceal, dintre care doi de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava  şi altul de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Totodată, au fost depistaţi cu infecţie cu noul coronavirus trei angajaţi din cadrul Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava. Este vorba de un angajat din cadrul personalului didactic auxiliar şi de două persoane din cadrul  personalului nedidactic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: