Rata de infectare în judeţ era ieri de 1,1 la mie

> Cea din Suceava a crescut uşor, la 2,13 la mie > În Vatra Dornei, rata de infectare a coborât spre 3 cazuri la mie, dar municipiul rămâne în „zona roşie”

Municipiul Vatra Dornei, alături de comunele Poiana Stampei, Dorna Arini şi Drăgoieşti, aveau ieri o rată de infectare care depăşea 3 cazuri la mia de locuitori, menţinându-se  în „zona roşie”.

16 localităţi din judeţ erau în „zona galbenă”, cu rate de infectare cuprinse între 1,5 şi 3 cazuri de infecţie cu noul coronavirus la mia de locuitori.

În municipiul Suceava, rata de infectare a crescut la 2,13 cazuri la mia de locuitori, după ce sâmbătă era de 2,07 cazuri la mia de locuitori, iar vineri  a fost 1,99.

În Vatra Dornei, rata de infectare a scăzut de la 3,21 sâmbătă, la 3,09 duminică, dar municipiul se menţine în „zona roşie”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: