Comisarul-şef de poliţie sucevean Toader Buliga a fost numit şef la IPJ Bacău

Poliţia Română a anunţat, vineri, că, începând cu data de 5 martie, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuţiile funcţiei de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Comisarul-şef de poliţie Buliga Toader are peste 25 de ani de experienţă în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuţii manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În perioada 2018 – 2020 a ocupat funcţii de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 şi până în prezent a ocupat funcţia de director general adjunct în cadrul Direcţiei Generale Management Resurse Umane din MAI. Cu aceeaşi dată, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisar-şef de poliţie Constantin Dragoş Bălău a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Comisarul-şef de poliţie Constantin Dragoş Bălău are peste 23 de ani de experienţă în structurile MAI, din anul 2005 fiind şef al Poliţiei Muncipiului Roman. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: