Pentru modul în care s-a achitat de atribuţiile funcţiei de prefect

Gheorghe Flutur i-a mulţumit lui Alexandru Moldovan

> Şeful administraţiei judeţene a anunţat ieri revenirea fostului prefect în „echipa CJ Suceava”

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a mulţumit, joi, prefectului Alexandru Moldovan pentru activitatea desfăşurată „în cea mai grea perioadă post-decembristă” şi a anunţat că el va reveni în echipa Consiliului Judeţean Suceava, în funcţia de director general al Direcţiei Juridice.

„Mulţumesc prefectului Alexandru Moldovan pentru activitatea desfăşurată în cea mai grea perioadă post-decembristă. S-a achitat mai mult decât onorabil de sarcinile încredinţate de Guvernul României. Este un om foarte bine pregătit profesional, cu mult echilibru, onestitate şi capacitate de dialog” a spus Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a subliniat că Alexandru Moldovan a fost un câştig pentru judeţul Suceava şi că la final de mandat a dorit să-i mulţumească public pentru întreaga activitate desfăşurată.

„Domnul Alexandru Moldovan revine în echipa Consiliului Judeţean ca director al Direcţiei Juridice, o echipă ce ce are multe provocări la orizont în ceea ce priveşte gesitionarea treburilor judeţului Suceava” a spus Flutur.

„Încă o dată, aprecieri şi mulţumiri pentru munca prestată ca prefect al judeţului Suceava” a transmis Gheorghe Flutur. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: