Foresta Suceava a făcut scor în ultimul meci amical al iernii

Foresta Suceava a încheiat seria meciurilor de pregătire din iarna aceasta cu un joc test în compania echipei de juniori de elită de la FC Botoşani. Partida disputată recent, pe terenul sintetic din complexul LPS Suceava, a fost dominată cu autoritate de gazde, care s-au impus la final cu categoricul scor de 10-0 (4-0). Pentru echipa antrenată de Ivan Gvozdenovic au punctat Martin (3), Knezevic (3), Stănescu, Cerlincă, Drugă, plus un autogol.

Foresta Suceava a evoluat în alcătuirea: Zvoronciuc – Cimbru, Celeadnic, Mateciuc, Novacek – Stănescu, Terzic – Cerlincă, Zouaoui, Sîncelean – Martin. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Gal, Drugă, Hostiuc, Postică, Knezevic şi Vultur.

Pentru „galben-verzi” a fost al şaptelea joc de verificare de la startul pregătirilor de iarnă, după cele cu CSM Paşcani (9-1), Gloria Buzău (1-2), Aerostar Bacău (0-2), Sporting Vaslui (1-1), Ştiinţa Miroslava (4-0) şi Dacia Unirea Brăila (0-4).

Foresta Suceava a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziţia secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formaţii, Ştiinţa Miroslava şi Bucovina Rădăuţi. În primul meci de campionat din 2021, pe data de 13 martie, Foresta va evolua pe teren propriu, în compania Ceahlăului Piatra Neamţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: