Bucovina Rădăuţi a remizat în amicalul cu Dante Botoşani

Bucovina Rădăuţi şi Dante Botoşani s-au întâlnit, la mijlocul acestei săptămâni, într-un meci de verificare, pe stadionul Municipal. La capătul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 1-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Gorja, în minutul 6, golul egalizator al bucovinenilor, din minutul 26, purtând semnătura lui Străjeriu.

Bucovina Rădăuţi a început meciul în alcătuirea: Butnariu – Şpac, Florescu, Nistor, E. Ciobanu, Vatamaniuc, Străjeriu, Bejenar, C. Coroamă, Irimescu, Stoian, după pauză antrenorul Iulian Ionesi utilizând tot lotul avut la dispoziţie.

În ultimul amical înainte de reluarea campionatului, sâmbătă, de la ora 12.00, Bucovina va primi, tot pe Municipal, vizita juniorilor de elită de la FC Botoşani.

În precedentele meciuri de pregătire din această iarnă, gruparea rădăuţeană a înregistrat cinci victorii, patru rezultate de egalitate şi două înfrângeri: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Huşana Huşi, 1-0 cu Şomuz Fălticeni şi 1-0 cu Oţelul Galaţi, 6-6 cu LPS Suceava, 3-3 cu Juniorul Suceava, 1-1 cu Şomuz Fălticeni şi 2-2 cu Dante Botoşani, respectiv 0-2 cu Huşana Huşi şi 0-1 cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

În primul meci de campionat din 2021, pe 13 martie, Bucovina Rădăuţi va evolua pe terenul echipei CSM Paşcani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: