Bugetul municipiului Suceava este de 500 de milioane de lei

> Un sfert din acesta este destinat transportului, iar 15% merge la salarii > Ion Lungu spune că singurul spor primit de angajaţii municipalităţii este sporul de noapte

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat miercuri că a definitivat bugetul municipiului pentru anul 2021.

Potrivit lui, bugetul este de 499,8 milioane de lei, din care 250,21 milioane de lei sunt pentru dezvoltare, iar 249,58 de milioane de lei pentru cheltuieli de funcţionare.

Ion Lungu a arătat că cea mai mare pondere în bugetul local pentru anul 2021 o reprezintă cheltuielile din domeniul transporturilor, respectiv 27,16%, urmate de cele pentru învăţământ – 16,43%, domeniul public – 11,8% şi protecţia mediului – 11,78%.

Primarul a menţionat că ponderea în buget a salariilor este 15,06%. Mai mult, el a subliniat că la Primăria Suceava se asigură doar un singur spor, fiind vorba despre sporul de noapte.

„Alte sporuri nu sunt. Nu avem sporuri inventate” a declarat primarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: