În Câmpulung Moldovenesc şi în zona rurală arondată

Razie şi controale în trafic

O razie de amploare a fost organizată în data de 1 martie pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc şi a zonei rurale arondate acestuia.

Cei 28 de poliţişti, un poliţist local şi un jandarm implicaţi au desfăşurat activităţi pe linia prevenirii şi combaterii încălcării normelor rutiere, a infracţiunilor de natură economică, pentru identificarea persoanelor urmărite şi a celor cu şedere ilegală.

În aceste condiţii, au fost legitimate 149 de persoane şi au fost controlate 169 de vehicule, dar şi nouă societăţi comerciale.

Prin urmare, au fost aplicate 42 de amenzi în valoare totală de 11.500 lei, pentru diferite încălcări ale legii.

Totodată, poliţiştii au constat două infracţiuni de contrabandă şi au confiscat ţigări şi alcool de la un magazin din comuna Frumosu.

În contextul controalelor în trafic, au fost reţinute nouă certificate de înmatriculare şi patru permise de conducere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: