Razie de amploare şi percheziţii

 Poliţişti din cadrul Poliţiei Rădăuţi şi din două secţii de poliţie rurală, precum şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au efectuat, vineri, o razie pe raza Secţiei nr. 4 Gălăneşti şi pe tronsoanele rutiere adiacente municipiului Rădăuţi.

Potrivit IPJ Suceava, au fost desfăşurate două percheziţii domiciliare în cătunul Vuliva, de pe raza comunei Frătăuţii Noi, în vederea probării activităţii infracţionale a unor suspecţi şi identificării şi recuperării bunurilor date în urmărire. Cu această ocazie au fost identificaţi suspecţii unor fapte de furt, respectiv doi bărbaţi, faţă de care a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

În cadrul acţiunii a fost probată activitatea infracţională a celor doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din locuinţă. În cauză a fost extinsă urmărirea penală şi sub aspectul infracţiunilor de „furt” şi „executarea sau folosirea de intalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

Poliţia Judeţeană Suceava menţionează că s-a acţionat în filtre fixe, cu efective mărite, cât şi prin oprirea din mişcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulaţie cu risc accidentogen ridicat, cât şi pe străzile secundare din zonele menţionate anterior.

În cadrul raziei au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 10.000 lei, atât la regimul circulaţiei rutiere, cât şi la regimul circulaţiei materialului lemnos. De asemenea, au fost confiscaţi cca. 10 mc lemn foc fag. Au fost suspendate două permise de conducere şi au fost reţinute trei certificate de înmatriculare şi două seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare. În cadrul raziei au fost desfăşurate şi activităţi specifice de control în ceea ce priveşte respectarea prevederilor legale privind prevenirea răspândirii Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: