Suceava

Percheziţii într-un dosar vizând furturi de catalizatoare auto

82 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, cu sprijinul a 54 de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Bacău, Vrancea, Botoşani şi Suceava, alături de luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, au efectuat ieri 23 de percheziţii domiciliare într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare săvârşirea infracţiunii „furt calificat”.

Potrivit IPJ Braşov, percheziţiile s-au desfăşurat pe raza judeţelor Braşov, Bacău, Vrancea, Botoşani şi Suceava, la domiciliile şi sediile comerciale ale persoanelor bănuite de comiterea de furturi de componente auto (catalizatoare).

Percheziţiile vizau ridicarea de mijloace de probă, efectuarea activităţilor procedurale ce se impun pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Poliţiştii aveau în vedere şi punerea în aplicare a 19 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, pentru audieri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: