Patru cadre didactice au fost confirmate cu infecţie cu SARS-CoV-2

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a anunţat, ieri, că în cele 24 de ore anterioare s-a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2 la patru cadre didactice din judeţ. Este vorba despre o educatoare de la Grădiniţa cu Program Normal Siminicea – structură a Şcolii Gimnaziale Siminicea, de un profesor de la învăţământul primar de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Vicovu de Sus şi doi profesori din învăţământul gimnazial, unul de la Şcoala Gimnazială Româneşti – structură a Şcolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” Grăniceşti, iar al doilea de la Şcoala Gimnazială Drăgoieşti.

ISJ Suceava a transmis că s-a dispus ca activitatea cu prezenţa fizică să fie suspendată la o grupă de grădiniţă de la GPN Siminicea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: