Deputatul Vlad Popescu acuză majoritatea parlamentară că a respins amendamentele pentru dezvoltarea infrastructurii judeţului Suceava

Deputatul de Suceava Vlad Popescu critică actuala majoritate parlamentară pentru că a respins amendamentele care vizau dezvoltarea infrastructurii judeţului Suceava.

Vlad Popescu a arătat că, în calitate de parlamentar de Suceava, a susţinut două amendamente pentru dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii din judeţ.

„Cum era de aşteptat, aşa cum s-a întâmplat şi în comisiile de specialitate, parlamentarii PNL, USR-PLUS şi UDMR au respins cele două amendamente, fără niciun fel de motivaţie” a declarat deputatul.

„Singurul lucru care a stat la baza votului lor este că nu le satisface clientela politică. Nu îi interesează dezvoltarea ţării. Nu îi interesează ca românii să aibă un trai mai bun sau măcar un trai decent. Nu îi interesează ca România să aibă drumuri demne de o ţară din Uniunea Europeană. Ei vor austeritate. Însă nu şi pentru ei şi acoliţii lor” a mai spus Vlad Popescu.

Deputatul sucevean a arătat că unul dintre amendamente se referea la modernizarea drumurilor de interes local în comuna Pătrăuţi, iar pentru acesta, a propus suplimentarea cu 18.226 mii lei a bugetului Ministerului Dezvoltării.

Cel de-al doilea amendament se referea la modernizarea infrastructurii rutiere de interes local în oraşul Frasin, iar aici suplimentarea propusă era de 9.959 mii lei.

„Dar cei de la PNL, USR-PLUS şi UDMR nu văd necesitatea dezvoltării infrastructurii rutiere din România. Cum nu văd necesare nici creşterea pensiilor, salariilor sau a alocaţiilor. Li se pare normal să taie şi să îngheţe tot, pentru că nu se gândesc la oameni şi la traiul lor. Nu mai vorbesc despre faptul că actuala majoritate parlamentară nu se gândeşte nici la educaţie, nici la sănătate.

Dragi deputaţi şi senatori, nu uitaţi cine v-a oferit locul din parlament! Nu uitaţi că trebuie să acţionaţi în interesul românilor!” a transmis Vlad Popescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: