Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava, lider autoritar după ultimul turneu

Turneul cu numărul cinci al Seriei Vest a Diviziei A2 de volei masculin a programat pentru CSM Suceava dispute cu Volei Club Zalău şi CS Oţelul Roşu, grupări care pentru turneul anterior au declarat forfait din cauza infectărilor cu Covid-19.

Dornici de „acţiune”, sportivii de la CSM Suceava pregătiţi de Tudor Orăşanu au „atacat” pentru victorie fiecare meci şi chiar şi fiecare minge.

În derbiul primei zile a competiţiei, CSM Suceava a avut ca adversară echipa din Zalău, cu care nu a mai jucat în acest sezon competiţional. „Garda tânără” a voleiului Sucevei a demonstrat că are resurse şi a câştigat cu 3-0. Scorul pe seturi a fost 25-21, 25-22 şi 29-27.

În ultima zi a sezonului regulat din Seria Vest a Diviziei A2 a avut un singur meci, deşi în program erau două. LAPI Dej nu a mai putut face deplasarea, astfel că ProVolei Arad a învins prin neprezentare, 3-0. În singura partidă disputată, liderul, CSM Suceava, a dispus cu 3-0 de ultima clasată, CS Oţelul Roşu.

„Meciul cu echipa din Zalău a fost unul deosebit, în care am întâlnit o echipă omogenă, alcătuită dintr-un mix de jucători experimentaţi cu tineri valoroşi. Faptul că ne-am descurcat mai mult decât onorabil este remarcabil în condiţiile în care cel mai „bătrân“ jucător al nostru, Verciuc, pe care l-am schimbat în ultimul set, are 20 de ani.

Sper ca totul să fie bine şi să putem juca în continuare pentru că tinerii noştri merită o şansă la afirmare”, a declarat antrenorul Tudor Orăşanu.

În urma rezultatelor din turneul cu numărul cinci, primele trei clasate, CSM Suceava, Pro Volei Arad şi LAPI Dej, s-au calificat direct în turneul final al seriei, iar Volei Club Zalău şi CS Oţelul Roşu vor juca în prima fază a play-off-ului. Partidele se vor disputa după sistemul „cel mai bun din trei seturi”.

Clasament Divizia A2 (m) – Seria Vest

  1. CSM Suceava – 23 puncte
  2. Pro Volei Arad – 17 puncte
  3. CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – 9 puncte
  4. ACS Volei Club Zalău 2015 – 8 puncte
  5. CS Oţelu Roşu – 0 puncte
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: