„Pădurea verde – pădurea neagră”

> Un concurs de desene, colaje, fotografii şi eseuri este organizat de către Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava, vizând rolul şi importanţa pădurii

Muzeul de Şiinţele Naturii anunţă că şi în acest an, în perioada 15 martie – 15 aprilie, organizează  activităţi care au în prim-plan evidenţierea rolului şi importanţei pădurii în menţinerea echilibrului în natură, marcând „Luna pădurii”.

În cadrul proiectului de educaţie muzeală „Pădurea verde – Pădurea neagră” se vor realiza desene, colaje, fotografii şi eseuri.

Potrivit organizatorilor, „conceptul de pădure verde se referă la pădurea veselă, plină de vegetaţie, de plante şi animale, în care respiri aer curat, iar cel de pădure neagră, la pădurea defrişată, plină de gunoaie, în care copacii sunt atacaţi de boli”.

„Invităm copiii să deseneze, să coloreze sau să facă colaje cu tema pădurii vesele sau triste, aşa cum şi-o imaginează fiecare. Cei care iubesc fotografia, ne pot trimite imagini surprinse cu pădurea verde sau cu cea pe care omul a distrus-o, în care a făcut focul şi a lăsat gunoaie. Cei care iubesc scrisul pot trimite un scurt eseu în care să ne povestească cum îşi doresc să arate pădurea” precizează organizatorii.

Toate creaţiile şi gândurile copiilor pot fi trimise până la 15 martie a.c., la standul Muzeului de Ştiinţele Naturii, pe messengerul paginii de Facebook sau pe adresa de email a muzeului.

„Desenele şi poveştile voastre vor fi expuse într-o expoziţie-concurs, în perioada 15 martie – 15 aprilie 2021, iar vizitatorii vor fi cei care vor vota cel mai bun desen, cea mai bună fotografie şi cel mai bun eseu. Câştigătorii vor fi anunţati pe pagina de Facebook a Muzeului de Ştiinţele Naturii Suceava” au transmis organizatorii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: