Liderul regional al PNL, Ioan Balan:

Lucian Harşovschi va fi candidatul PNL la funcţia de primar al Sucevei

> Potrivit lui, actualul viceprimar este un om tânăr, un om determinat, care doreşte foarte mult să schimbe, să modernizeze Suceava

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat că Lucian Harşovschi va fi candidatul PNL la funcţia de primar al Sucevei în 2024.

Ioan Balan a spus că pentru alegerile din 2024, la preşedinţia CJ Suceava, PNL îl va avea candidat pe Gheorghe Flutur, iar la Primăria Suceava, pe Lucian Harşovschi.

„Având poza de astăzi în faţă, Lucian Harşovschi este omul care a făcut administraţie de foarte mulţi ani, este un om tânăr, un om determinat, care doreşte foarte mult să schimbe, să modernizeze Suceava. Eu chiar cred în forţa şi puterea de muncă a viceprimarului Harşovschi” a spus Ioan Balan.

Deputatul a arătat că Lucian Harşovschi nu a avut încă posibilitatea să-şi arate adevărata valoare administrativă.

„Astăzi, trebuie să recunoaştem, şi viceprimar fiind, are şi limitată oarecum puterea de decizie, doar în ceea ce i-a delegat ca atribuţii primarul Ion Lungu. Lucian Harşovschi nu a avut încă posibilitatea să-şi arate adevărata valoare administrativă, adevărata forţă politică. E un tânăr care face politică de foarte mulţi ani de zile, îi cunosc parcursul, mare parte din acesta l-am sprijinit personal şi cred în potenţialul lui de om de administraţie” a declarat Ioan Balan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: