Handbal masculin, juniori II

Demonstraţie de forţă pentru echipa CSU din Suceava în turneul în care a fost gazdă

Sala „Ion Creangă” din Suceava a fost din nou animată, din păcate fără spectatori, de zgomotul făcut de tinerii handbalişti de la CSU din Suceava într-un meci oficial. La primul turneu din acest an, au participat doar trei din cele patru echipe invitate, formaţia LPS Iaşi fiind nevoită să declare forfait din pricina cazurilor de Covid-19 existente la nivelul lotului de jucători. Gruparea suceveană a făcut senzaţie reuşind să câştige fără drept de apel cele două partide din program. Gruparea pregătită de Vasile Boca a dispus cu scorul de 48-24 (24-11, 24-13), de CSM Focşani şi apoi a învins cu 41-14 (16-7, 25-7) pe CSŞ Medgidia.

„Avem la dispoziţie o generaţie de excepţie, care are un viitor strălucit. Îmi pare bine că tinerii noştri au trecut cu bine peste perioada de pauză cauzată de pandemie şi cred că s-a văzut din plin dorinţa lor de a juca. Îmi doresc să câştigăm fiecare meci şi fiecare repriză, pentru că obiectivul nostru pentru acest sezon este cucerirea unui nou titlu naţional”, a declarat antrenorul Vasile Boca.

Echipa de juniori II a Clubului Sportiv Universitar se bazează în actuala ediţie de campionat pe următorul lot de jucători: Dragoş Podovei, Florin Sîrghie, Ştefan Leonte, Ştefan Armanu, Alexandru Focşăneanu, Sorin Grigore, Emilian Huţuleac, Eric Moldoveanu, Bogdan Niculaie, Codrin Radu, Alexandru Reuţ, Daniel Stanciuc, Claudiu Stejar, Matei Tancău şi Cătălin Zariţchi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: