Cum crede viitorul prefect că va fi soluţionată situaţia tăierilor de lemn:

Controale, controale, controale !

Viitorul prefect USR de Suceava, Iulian Cimpoeşu, a declarat recent, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că este un iubitor de pădure şi consideră că va trebui ca instituţiile abilitate să acţioneze pentru respectarea legalităţii în domeniul forestier.

„Fiind născut şi crescut în Munţii Stânişoarei, sunt foarte mare iubitor de pădure şi intru în latura ecologiştilor şi nu a ONG-iştilor, dintre care unii chiar depăşesc această latură. Merg tot mai rar la Broşteni, dar plâng de fiecare dată când ajung, pentru că mai văd o gaură în pădure” a spus Cimpoeşu.

El a remarcat că pe drumul judeţean abia modernizat de la Stulpicani la Broşteni, pe toate podeţele este limitare la 10 tone, iar o remorcă pentru lemn cântăreşte 15 tone goală, în timp ce cu tot cu lemn verde ajunge şi la 70 de tone.

„Distrug şi infrastructura, nu numai pădurile şi mediul” a precizat Cimpoeşu.

Întrebat dacă se poate face ceva el a răspuns: „Controale, controale, controale”!

Viitorul prefect a arătat că există instituţii abilitate şi că acestea trebuie să-şi facă datoria. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: