Prinţul Harry spune că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa îi distrugea sănătatea mintală

Prinţul Harry declară că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa „toxică” îi distrugea sănătatea mintală: „Nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Vina retragerii de la îndatoririle regale revine în primul rând presei britanice, începând cu tabloidele, a declarat prinţul Harry.

Harry a vorbit la „The Late Late Show” despre o ostilitate a presei care risca să-l înnebunească. „Mediul devenise foarte greu, după cum mulţi au putut vedea, presa britanică îmi distrugea sănătatea mintală”, i-a spus Harry prezentatorului James Corden.

Interviu fusese înregistrat înainte de decizia recentă a lui Harry şi a soţiei sale Meghan de a confirma definitiv renunţarea la îndatoririle regale.

„M-am gândit că acel mediul (media) a devenit toxic”, a spus Harry, care în trecut a acuzat tabloidele de prejudecăţi cu privire la originile soţiei sale, scrie ANSA. „Am făcut ceea ce ar fi făcut orice soţ şi orice tată”, a adăugat acesta, spunând despre mutarea în America că „nu a fost un abandon, ci un pas înapoi”.

Harry şi Meghan au anunţat-o recent pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei britanice.

Într-o declaraţie a Palatului Buckingham, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat „întristată de decizie”, dar a spus că Harry şi Meghan „vor rămâne membrii iubiţi ai familiei”.

Meghan şi Harry aşteaptă al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: