DGASPC Suceava roagă persoanele cu handicap şi reprezentanţii acestora să se prezinte pentru preluarea biletelor gratuite doar dacă au de efectuat călătorii urgente

Conducerea DGASPC Suceava a anunţat că, pentru a se evita aglomeraţia şi neplăcerile cauzate de aşteptarea la rând pentru biletele de călătorie gratuite, sucevenii sunt rugaţi ca, în această perioadă aglomerată, să nu se prezinte pentru preluarea biletelor de călătorie decât dacă au de efectuat o călătorie şi sunt presaţi de timp.

După cum am relatat anterior, două femei s-au certat marţi în curtea DGASPC Suceava în timp ce stăteau la rând pentru bilete gratuite. Dat fiind faptul că erau prezente peste 50 de persoane, a fost nevoie de intervenţia Poliţiei, sprijinită de SAS, pentru a calma spiritele şi a supraveghea în continuare procesul de eliberare a biletelor.

Totodată, conducerea DGASPC Suceava subliniază că în momentul prezentării pentru ridicarea biletelor cetăţenii trebuie să poarte masca corect, să păstreze toate normele de protecţie şi de distanţare fizică.

Reamintim că biletele de călătorie pentru transport interurban acordate persoanelor încadrate în grad de handicap (accentuat sau grav) se eliberează, începând cu data de 22.02.2021, la sediul DGASPC Suceava, de către compartimentul de specialitate. Biletele sunt nominale şi se eliberează în fiecare zi, de luni până joi, în intervalul orar 9-16, conform procedurilor în vigoare. În momentul prezentării, fiecare persoană va primi un număr de ordine care trebuie respectat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: