Controale la firmele care închiriază ATV-uri

În perioada 5-29 februarie a.c., IPJ Suceava a iniţiat o amplă acţiune de verificare a tuturor agenţilor economici care oferă, prin închiriere, activităţi recreative cu utilizarea ATV-urilor.

Potrivit IPJ Suceava, au fost inventariate toate unităţile economice sau persoanele fizice care oferă astfel de servicii, şi a fost verificată legalitatea funcţionării şi a prestării de servicii de închiriere ATV. S-a asigurat, totodată, prin personal specializat, consilierea agenţilor economici şi operatorilor de prestări servicii turistice în vederea intrării în legalitate pe acest segment de activitate.

Ulterior, în faza a doua a acţiunii, în special pe perioada weekendului, poliţiştii rutieri suceveni au efectuat controale pentru prevenirea evenimentelor rutiere sau a altor incidente cu implicarea ATV-urilor, verificându-se şi modul de utilizare a echipamentelor de protecţie.

În cursul zilei de joi, poliţiştii au derulat activităţi pe raza localităţilor Suceava şi Rădăuţi şi în zona limitrofă, fiind verificate 11 societăţi comerciale de profil.

Pentru deficienţele constatate au fost aplicate opt amenzi, în valoare totală de 6.200 lei, dar şi mai multe sancţiuni cu măsura avertismentului, fiind trasate termene clare pentru remedierea aspectelor negative. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: