Alţi 3 elevi şi 4 angajaţi din învăţământ confirmaţi cu SARS-CoV-2

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a anunţat, vineri, că în anterioarele 24 de ore a fost confirmată infecţia cu SARS-CoV-2 la 3 elevi şi 4 angajaţi din învăţământul sucevean.

Astfel, s-a confirmat infecţia cu noul coronavirus la un elev de la învăţământul primar de la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava şi la doi elevi din învăţământul liceal, respectiv unul de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava şi altul de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus.

Dintre cei patru angajaţi din învăţământul sucevean confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2, două persoane fac parte din personalul didactic auxiliar, una de la Şcoala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” Şcheia şi o alta de la Şcoala Gimnazială Milişăuţi, iar două persoane, din cadrul personalului nedidactic de la Şcoala Gimnazială Drăgoieşti.

ISJ Suceava a mai anunţat că s-a suspendat continuarea activităţii cu prezenţa fizică pentru două clase de învăţământ primar, una de la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava şi cealaltă de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Baia – structură a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Stoleru” Baia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: