Tragedie în municipiul Suceava

Un bărbat bolnav de cancer s-a spânzurat

> În acest timp, soţia sa se odihnea în altă cameră

Un sucevean în vârstă de 72 ani şi-a pus capăt zilelor după o luptă de 5 ani cu cancerul. Trupul neînsufleţit a fost găsit, miercuri, de soţia bărbatului, cei doi locuind într-un apartament de pe Alea Jupiter.

Astfel, după-amiaza, femeia a mers în dormitorul său pentru a se odihni, iar soţul său a rămas în camera în care obişnuia să stea.

Peste aproximativ o jumătate de oră, femeia a revenit la soţul său, pe care l-a găsit însă spânzurat de mânerul uşii dulapului din cameră.

Ea a încercat să-şi salveze soţul, a desfăcut din jurul gâtului elasticul şi a încercat să-i acorde primul ajutor, anunţând totodată autorităţile.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat.

De aproximativ 5 ani, el suferea de cancer. În ultima perioadă, suceveanul se simţea rău, avea dureri puternice, afecţiunea de care suferea fiind deja în fază de metastază. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: