Rata de infectare cu Covid-19, în uşoară creştere

> Ieri, cea la nivelul judeţului era 1,18, iar cea la nivelul municipiului Suceava, 2,14 > Comuna Şcheia rămâne în „zona roşie”

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri 1,18 la mia de locuitori fără focare şi 1,19 cu focare, a informat miercuri Prefectura. Reamintim că miercuri rata în judeţ era 1,16 fără focare şi 1,17 cu focare.

Totodată, rata de infectare în municipiul Suceava era 2,14 la mie, miercuri fiind 2,08 la mie.

În judeţ, doar comuna Şcheia are o rată de infectare de peste 3 la mia de locuitori, menţinându-se în „zona roşie”. Peste 20 de localităţi sunt în „zona galbenă”, printre care Adâncata (2,73), Cârlibaba (2,54), Ipoteşti (2,63), Muşeniţa (2,73), Siret (2,40). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: