Proiect de modernizare a transportului judeţean de călători

> Acesta vizează dotarea cu staţii inteligente cu e-ticketing şi panouri electronice informative > Nu în ultimul rând, se are în vedere stârpirea pirateriei

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a anunţat, ieri, în plenul Consiliului Judeţean Suceava, că doreşte să obţină finanţare prin PNRR pentru un proiect de digitalizare a transportului în comun de călători.

„Avem acest proiect făcut. Dorim dotarea cu staţii inteligente, cu sistem de e-ticketing, dar şi cu informaţii privind traseul ori ora la care vine autobuzul. Sunt lucruri civilizate pe care trebuie să le pregătim” a spus Flutur.

El a arătat că doreşte să depună un proiect în acest sens, astfel încât pe mijloacele de transport în comun să fie montate sisteme GPS, ca să poată fi urmărite.

Flutur a spus că astfel se va închide şi subiectul pirateriei în transportul de călători. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: