Gianina Ursu este preşedintele Organizaţiei Municipale PLUS Suceava

> Ea este şi coordonator regional al formaţiunii

Membrii PLUS din municipiul Suceava au ales, marţi, conducerea nou-înfiinţatei filiale municipale PLUS.

Potrivit unui comunicat de presă, conducerea judeţeană PLUS a organizat o convenţie locală în vederea desemnării Biroului Municipal PLUS.

Membrii PLUS Suceava au avut de ales între trei echipe care au participat la competiţia internă.

PLUS a organizat o dezbatere între candidaţi şi a asigurat condiţiile de desfăşurare a votului electronic, se precizează în comunicat.

Echipa câştigătoare este formată din Gianina Ursu – preşedinte, Andreea Dănilă – secretar general, Ramona Tipa – responsabil comunicare, Mariana Ungureanu – responsabil financiar, Ion Mareş – responsabil politici publice, Petru Lungu – responsabil recrutare şi Liviu Condurache – responsabil organizare.

Echipa filialei municipale Suceava îşi propune în principal dezvoltarea şi consolidarea filialei şi atragerea de oameni valoroşi în echipă, se arată în comunicatul PLUS Suceava.

De menţionat este că Gianina Ursu este membru fondator PLUS Suceava, devenind ulterior unul dintre cei cinci coordonatori regionali PLUS Nord-Est.

Ea are studii de comunicare şi administrare a afacerilor şi s-a remarcat în cadrul PLUS prin implicare şi munca în echipă, se menţionează în comunicat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: