Alţi trei angajaţi din învăţământ şi doi elevi, confirmaţi cu SARS-CoV-2

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava a informat ieri că alţi trei angajaţi din învăţământul sucevean şi doi elevi au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2.

Astfel, au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus doi elevi din învăţământul liceal, unul de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, iar altul de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava.

Totodată, s-a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2 pentru un învăţător de a Şcoala Gimnazială Moara Nică, un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la  Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” Fălticeni şi un angajat din rândul personalului nedidactic de la Grădiniţa cu Program Prelungit Poiana Stampei – structură a Şcolii Gimnaziale Poiana Stampei.

ISJ Suceava a anunţat că s-a suspendat activitatea „cu prezenţa fizică” pentru o clasă de învăţământ primar de la Şcoala Gimnazială Moara Nică, pentru o grupă de grădiniţă de la GPP Poiana Stampei şi pentru o clasă de învăţământ liceal (clasa a XII-a) de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: