Senatorul George Mîndruţă:

Viitorul prefect Iulian Cimpoeşu, parlamentarii şi primarii USR-PLUS din judeţ, trebuie să fie în conducerea viitoarei organizaţii judeţene a USR-PLUS

Senatorul USR-PLUS George Mîndruţă a declarat ieri, la News Bucovina, că în viitoarea construcţie a organizaţiei USR-PLUS din Suceava ar trebui să fie implicaţi prefectul Iulian Cimpoeşu, cei doi parlamentari de Suceava, el şi deputatul Radu Ciornei, dar şi primarii din judeţ.

El a spus că nominalizarea lui Iulian Cimpoeşu pentru funcţia de prefect a fost un pas aşteptat de toţi.

„Nominalizarea lui a venit în urma unui proces intern desfăşurat la USR” a menţionat Mîndruţă.

El este convins că Iulian Cimpoeşu va face faţă funcţiei şi l-a asigurat de tot sprijinul său şi al deputatului Radu Ciornei.

Totodată, şi primarii USR-PLUS din judeţ vor contribui cu sfaturi pentru a-i da lui Iulian Cimpoeşu toate pârghiile ca să se achite de sarcina aceasta cu brio, a spus senatorul.

„Cred că Iulian Cimpoeşu şi cei doi parlamentari trebuie să facă parte din viitoarea construcţie. Dacă această construcţie se va face în jurul lor, asta o vor decide colegii de la USR şi de la PLUS în urma alegerilor pe care noi le vom desfăşura în urma rămânerii definitive a deciziei de fuziune” a spus Mîndruţă.

El crede că acesta ar trebui să fie nucleul în jurul căruia să se dezvolte organizaţia.

„Cred că noi, cei trei, plus primarii pe care îi avem, trebuie să fim parte integrantă şi implicată din viitoarea construcţie. Unii dintre noi ne-am dovedit potenţialul electoral în urma unor alegeri prin care am trecut, Iulian are girul filialei şi al Bucureştiului. Suntem oameni care am dovedit anumite lucruri şi sper că vom avea un cuvânt de spus în viitoarea construcţie politică de la Suceava” a declarat senatorul George Mîndruţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: