Nou val de agresiuni în localităţi ale judeţului

 În cursul zilei de duminică, 21 februarie, în localităţile judeţului s-au înregistrat mai multe agresiuni, numeroase fiind cele generate de abuzul de alcool.

Plutoniţa

Un caz grav s-a produs pe raza satului Plutoniţa, oraşul Frasin. Astfel, în jurul orei 0.30, un tânăr de 26 ani a fost lovit în cap cu o sticlă de un alt tânăr, de 29 ani. Incidentul s-a produs în faţa unui bar. Tânărul lovit a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului şi diagnosticat cu „plagă parietală stângă, plagă occipitală”. După ce a primit îngrijiri medicale, a fost externat. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor privind „lovirea sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Pe lângă asta, ambii tineri au fost amendaţi pentru că s-au aflat afară nejustificat după ora 23, fiind iniţiate verificări şi la barul respectiv.

Burla

Tot alcoolul a fost de vină pentru o agresiune ce s-a produs în comuna Burla. Doi tineri din localitate au consumat toată ziua băuturi alcoolice. În jurul orei 0, când unul dintre ei (28 ani) a vrut să plece acasă, a constatat că au dispărut căruţa şi calul pe care le lăsase în faţa casei. Atunci, tânărul a bătut gazda… Agresiunea i-a adus tânărului un dosar penal, însă nu şi calul. Concret, poliţiştii au găsit căruţa la aproximativ 200 m de casa respectivă. Vecinii au relatat că au văzut cum calul o luase la drum spre comuna Volovăţ…

Vama

Tot duminică a ajuns la spital un tânăr de 23 de ani din Vama. El a fost bătut de un consătean, însă n-avea habar de ce a încasat-o. În orice caz, poliţiştii au întoc-mit dosar penal. Tânărul a fost spitalizat cu dureri în zona capului, abdomenului, membrelor inferioare şi superioare.

Arbore

La spital a ajuns şi un bărbat din comuna Arbore, după ce a fost bătut de cumnatul său. El a declarat că a avut discuţii contradictorii cu cumnatul, motiv pentru care a fost lovit în faţă, necesitând îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor „lovirea sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

Ilişeşti

Încă o agresiune a avut loc în comuna Ilişeşti, unde o femeie a fost agresată de un vecin. Între cei doi a izbucnit un conflict într-un magazin din localitate, bărbatul fiind băut şi lovind-o. Imediat, femeia a apelat 112, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: