E.ON a lansat concursul „Energie pentru viitor”

> Acesta este dedicat elevilor preocupaţi de sursele de energie verde

Te-ai gândit vreodată cum va arăta oraşul viitorului, în anul 2050, ce energie va folosi pentru ca să se dezvolte sustenabil, să fie nepoluant, iar sursele de energie să fie accesibile pentru toţi locuitorii?

Dacă faci parte dintre elevii care şi-au pus aceste întrebări şi, mai mult de atât, ai idei de surse de energie verde care fac ca oraşul viitorului să fie sustenabil, E.ON Energie România te invită să te înscrii la concursul online „Energie pentru viitor”, dedicat elevilor din întreaga ţară din clasele a VIII-a până la a XII-a.

Competiţia a debutat la data de 19 februarie şi se încheie pe 15 martie, când vor fi anunţaţi câştigătorii.

„Căutăm elevi ingenioşi, preocupaţi de mediul înconjurător şi de folosirea sustenabilă şi inteligentă a surselor de energie. Îi aşteptăm să vină cu cele mai bune soluţii, într-o formă atractivă, care să le pună în valoare nu doar imaginaţia şi cunoştinţele, ci şi creativitatea şi abilităţile de prezentare. Această competiţie vine în continuarea proiectelor Grupului E.ON destinate promovării surselor regenerabile şi reducerii amprentei de carbon” spune Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON Energie România.

Criteriile de selecţie şi jurizare a ideilor şi proiectelor ce vor fi înscrise în concurs sunt:

> Răspunsul la provocare – în ce măsură ideile/proiectele ajută la rezolvarea unor posibile probleme legate de alimentarea cu energie a oraşelor în 2050;

> Calitatea şi creativitatea soluţiei găsite – în ce măsură ideile/proiectele sunt inovatoare şi dau dovadă de creativitate;

> Acurateţea informaţiilor – în ce măsură elevii se folosesc de date sau analize relevante pentru a-şi susţine ideile/proiectele;

> Modul de prezentare a ideilor – în ce măsură elevii au reuşit să demonstreze o comunicare clară şi persuasivă a ideilor/ proiectelor.

Juriul care va decide cei 15 câştigători ai concursului, premiaţi fiecare cu câte un laptop, va fi format din profesori, specialişti din cadrul E.ON, respectiv specialişti în domeniul comunicării şi relaţiilor publice. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: