Amendă de 10.000 de lei pentru o firmă ce administrează o instalaţie de debitare a materialelor lemnoase

În urma unei sesizări, comisarii Gărzii de Mediu Suceava au efectuat luni un control la o instalaţie de debitare a materialelor lemnoase din judeţ, constatând nereguli.

Potrivit Gărzii de Mediu Suceava, echipa de control a descoperit depozitări de deşeuri din lemn în afara platformelor special amenajate, respectiv direct pe sol, precum şi depăşiri ale nivelului de zgomot conform buletinelor de analiză emise de APM Suceava.

În consecinţă, au fost aplicate două amenzi în valoare totală de 10.000 lei, dar şi un avertisment privind protecţia mediului.

Totodată, s-au impus măsuri cu termene de realizare conform competenţelor legale, arată sursa citată.

Pe lângă acestea, Garda de Mediu Suceava informează că a înaintat către Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Suceava o notificare prealabilă ca urmare a nerespectării condiţiilor din autorizaţia de mediu. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: