Preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu, nu va candida la preşedinţia Organizaţiei Judeţene a USR-PLUS

> Ea preferă să se ocupe de organizaţia municipală Suceava

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a USR, Teodora Munteanu, a declarat recent la News Bucovina că nu intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a USR-PLUS, rezultată din fuziunea USR cu PLUS, şi că va prefera să se implice mai mult în organizaţia municipală a formaţiunii.

„Eu nu voi candida la preşedinţia judeţeană, pentru că vreau să mă axez foarte mult pe activitatea din municipiu şi la primărie” a spus Teodora Munteanu.

Ea a arătat că a făcut 5 ani munca de preşedinte de organizaţie judeţeană şi că este greu, mai ales că trebuie  mers în judeţ în fiecare weekend, să fie convocate şedinţe, să se discute problemele din fiecare filială.

„Voi candida la municipiu. La judeţ, nu. Lăsăm pe oricine doreşte să candideze” a spus Munteanu.

Ea a arătat că USR vine cu oameni noi în politică şi că ea a intrat în politică pentru că a dorit să facă ceva bun pentru comunitate.

„Nici nu mi-am închipuit acum 5 ani că voi ajunge viceprimar sau chiar că voi candida. Pur şi simplu mi-au plăcut cei din Bucureşti după alegerile locale din 2016. Am spus că sunt oameni aşa ca noi. M-am dus să-i întâlnesc şi să-i văd când au venit la Suceava. Eu nu am făcut până acum politică de niciun fel” a declarat Teodora Munteanu.

Ea a subliniat că nu şi-a dorit să fac politică.

„În momentul în care am văzut că nu rezolvi nimic dacă te revolţi pur şi simplu în faţa calculatorului, am zis să nu-mi reproşez că nu am încercat să fac nimic” a spus liderul USR Suceava.

Ea a constatat că lumea nu prea vine spre politică.

„Comentează, critică, dar nu vor să se implice” a apreciat Teodora Munteanu.

Mai mult, ea a recunoscut că nu şi-a dorit să candideze la Primărie.

„Eu a trebuit să-mi asum această candidatură ca preşedinte al filialei. Mi-am asumat-o pentru că nu doreau colegii să candideze” a spus Munteanu.

Ea a arătat că cei din USR Suceava au căutat personalităţi din oraş care au dorit să candideze şi că au mers la mai multe personalităţi să candideze la Primărie, sprijiniţi de USR, dar că au fost refuzaţi din diferite motive. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: