Dumbrava, comuna Cornu Luncii

Două locuinţe au fost incendiate intenţionat

Două locuinţe din localitatea Dumbrava din comuna Cornu Luncii au fost incendiate intenţionat, sâmbătă la prânz.

Locuinţele se află la distanţă de 50 de metri una de alta, incendiile fiind diferite, dar în ambele cazuri a fost vorba de incendiere intenţionată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, a declarat că s-a intervenit cu 6 autospeciale de stingere, atât de la Detaşamentul Fălticeni, cât şi de la SVSU Cornu Luncii şi Baia.

La una dintre case au ars bunurile de la parter, repectiv mobilier, textile şi alte bunuri casnice şi s-a degradat zugrăveala interioară.

La cea de-a doua locuinţă, aflată la aproximativ 50 metri distanţă de prima, au ars acoperişul şi bunurile din interior.

Un tânăr a incendiat casa tatălui şi propria casă…

Un tânăr de 28 de ani, din satul Dumbrava, din comuna Cornu Luncii, va fi expertizat medical în vederea stabilirii discernământului după ce, sâmbătă, şi-a incendiat casa proprie şi pe cea a tatălui său.

Potrivit cercetărilor, tatăl a spus că a avut sâmbătă, în jurul orei 11.45, un conflict verbal cu fiul său. După acest conflict verbal, în jurul orei 13.25, tânărul a incendiat locuinţa tatălui său din satul Dumbrava şi locuinţa sa, aflată în apropiere de cea a tatălui.

Tatăl a spus că fiul avea un comportament agitat, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi că „menţiona” citate biblice.

Cele două incendii au fost stinse de echipaje ale ISU Suceava, care a stabilit drept cauză „folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „distrugere prin incendiere”, urmând să se dispună internarea medicală la un spital de neuropsihiatrie a tânărului de 28 ani, în vederea expertizării şi stabilirii discernământului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: