Rădăuţi

Redeschiderea Bazarului auto s-a amânat

Răsturnare de situaţie privind redeschiderea Bazarului auto din Rădăuţi.

După numeroasele solicitări ale populaţiei, primarul din Rădăuţi, Bogdan Loghin, a încercat o deblocare a situaţiei Bazarului auto.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Rădăuţi, în baza notificării DSP şi a hotărârii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, executivul rădăuţean a comunicat oficial redeschiderea Bazarului auto, dar ulterior hotărârea a fost revizuită. Astfel că s-a amânat redeschiderea pentru o dată ulterioară, după ce autoritatea locală a primit o adresă de la Centrul de Coordonare şi Conducere a Intervenţiilor Suceava, cu atenţionare privind interpretarea prevederilor legale care încadrează „bazarul” şi „oborul” în cadrul restricţiilor impuse prin închidere.

Astfel, deşi municipiul Rădăuţi se află la momentul de faţă încadrat la o incidenţă de 2,02, prin HG care prelungeşte starea de alertă bazarul este inclus în cadrul activităţilor care se închid.

În aceste condiţii, Comitetul Local Pentru Situaţii de Urgenţă a fost nevoit să aprobe de urgenţă amânarea deschiderii Bazarului auto. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: