Primăria Suceava a primit cele 1.000 de tablete pentru procesul educaţional

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că municipalitatea suceveană a primit cele 1.000 de tablete achiziţionate de Primăria Suceava în urma unei licitaţii.

După perioada de evaluare şi după ce Comisia de recepţie verifică dacă acestea respectă cerinţele stabilite, tabletele vor fi distribuite şcolilor, a declarat viceprimarul.

El a menţionat că, potrivit contractului, tabletele Vonino Magnet G50 vor fi livrate cu conexiune la internet 4G nelimitat, activă pe întreaga perioadă de garanţie (24 de luni) şi cu acoperire în municipiul Suceava.

Tabletele achiziţionate au sistem de operare Android, husă de protecţie, funcţionalitate tip stand prin pliere, touchscreen capacitiv, IPS/TFT, capacitate min. 16M culori, 10.1 inch.

Licitaţia a fost câştigată de operatorul de telefonie Orange cu preţul de 689,4 de lei, care include internet timp de 24 luni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: