Municipiul Rădăuţi rămâne în scenariul galben

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava s-a întrunit, ieri, în şedinţă extraordinară, şi a analizat situaţia epidemiei cu noul coronavirus, dispunând măsuri.

Astfel, a decis încetarea aplicării măsurilor stabilite anterior, pentru oraşul Solca (0), comunele Dorneşti (0,59), Frătăuţii Vechi (0,82), Horodniceni (0,83), Horodnic de Jos (1,20) şi Moldoviţa (0,58).

Prin Hotărârea nr. 55 din 21.02.2021, s-au dispus, începând cu data de 22.02.2021, ora 0, pentru municipiul Rădăuţi şi comunele Bălăceana, Ipoteşti, Todireşti, pentru o perioadă de 14 zile, măsuri specifice scenariului galben. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: