Bucovina Rădăuţi, la prima înfrângere din amicalele iernii

Bucovina Rădăuţi a suferit, la mijlocul acestei săptămâni, prima înfrângere din intersezon, fiind învinsă cu scorul de 2-0 (1-0) de formaţia Huşana Huşi, într-un meci de pregătire disputat pe stadionul „Tineretului” din Iaşi. Pentru vasluieni au marcat Alexandru Izmană şi Călin Ciobanu.

În precedentele partide de verificare susţinute până acum, gruparea rădăuţeană a înregistrat cinci victorii, 3-2 cu Aerostar Bacău şi 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Huşana Huşi, 1-0 cu Şomuz Fălticeni şi 1-0 cu Oţelul Galaţi, şi două rezultat de egalitate, 6-6 cu LPS Suceava şi 3-3 cu Juniorul Suceava.

Până pe 13 martie, când se va relua campionatul Ligii a III-a, Bucovina mai are programate următoarele meciuri de pregătire: pe 21 februarie cu Şomuz Fălticeni, la Roman, pe 24 februarie cu Dante Botoşani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pe 3 martie cu Dante Botoşani şi pe 6 martie cu FC Botoşani, juniorii de elită.

Bucovina Rădăuţi (repriza I): Butnariu – Antonesei, Vişinar, Florescu, E. Ciobanu, Dănilă, Pitic, Stroe, I. Plămadă, R. Ciobanu, Stoian.

Bucovina Rădăuţi (repriza a II-a): Puianu – Şpac, Nistor, Chirilescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Străjeriu, I. Coroamă, C. Coroamă, Vatamaniuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: