Opt angajaţi ai unei grădiniţe din Siret, confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2

> Activitatea grădiniţei, cu prezenţa preşcolarilor, este suspendată la patru grupe

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a anunţat, ieri, că în judeţ au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 zece angajaţi (dintre care opt de la o grădiniţă din Siret) şi cinci elevi.

Astfel, au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus doi profesori, unul de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava şi altul de la Şcoala Gimnazială Crucea şi patru educatori de la Grădiniţa cu Program Normal „Luminiţa” Siret – structură a Şcolii Gimnaziale „Petru Muşat” Siret.

Totodată, au fost confirmaţi cu infecţie şi patru angajaţi, personal nedidactic, de la GPN „Luminiţa” Siret – structură a Şcolii Gimnaziale „Petru Muşat” Siret.

ISJ Suceava arată că au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus un elev de la învăţământul primar de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, trei elevi de la învăţământul gimnazial, respectiv Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, Şcoala Gimnazială „Ion Teodorescu” Cotârgaşi – structură a Liceului Tehnologic „Nicolai Nanu” Broşteni şi un elev de la învăţământul liceal, respectiv Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava.

Activitatea „cu prezenţă fizică” este suspendată la o clasă de învăţământ primar de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, la o clasă de învăţământ gimnazial de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava şi la patru grupe de învăţământ preşcolar, fiind vorba despre GPN „Luminiţa” Siret – structură a Şcolii Gimnaziale „Petru Muşat” Siret. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: