În zona Cârlibaba

Intervenţie pentru eliberarea de gheţuri a râului Bistriţa 

Grupul de Suport Tehnic Suceava a intervenit, ieri, pentru dislocarea formaţiunilor de gheaţă existente pe cursul râului Bistriţa.

Potrivit ISU Suceava, în zonă (localitatea Valea Stânei) s-a format o aglomerare de gheţuri de aproximativ 400 metri lungime, astfel încât s-a intervenit cu ajutorul unor utilaje şi spre a se întreţine şenalul creat, pentru a favoriza scurgerea apelor ieşite din albie.

Sursa citată a precizat că lucrările urma să se desfăşoare şi în următoarele zile, până la dislocarea formaţiunilor de gheaţă. De asemenea, în toate zonele de munte, pompierii militari şi lucrătorii SGA au anunţat că monitorizează în permanenţă râurile şi afluenţii aferenţi.

Grupul de Suport Tehnic este alcătuit din reprezentanţi ai Prefecturii Suceava, ISU Suceava, SGA Suceava şi CLSU Cârlibaba. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: