Campaniile pentru viaţă continuă

> Pro Vita Iaşi a realizat 1.500 de mărţişoare pentru a sprijini femeile în criză de sarcină şi familiile binecuvântate cu mulţi copii

Departamentul Pro Vita, din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor, propune celor care vor să dăruiască mărţişoare celor dragi să contribuie şi la activităţile  desfăşurate în sprijinul femeilor în criză de sarcină şi a familiilor numeroase. Prin achiziţionarea produselor meşteşugite de voluntarii departamentului – mărţişoare, cărţi pentru copii, felicitări, lumânări parfumate, sacoşe personalizate –, cumpărătorii pot asigura fondurile necesare pentru desfăşurarea activităţilor misionare şi sociale ale Pro Vita Iaşi.

Mărţişoarele din lemn, din fetru sau cele croşetate sunt realizate cu bucurie şi dragoste de mame cu suflet mare. Cei care doresc să ofere un cadou deosebit pot alege din modele care înfăţişează tematici diverse: simboluri florale, muzicale, precum şi reprezentări deosebite ale copilăriei şi ale maternităţii. Sumele obţinute în urma vânzării obiectelor dedicate lunii martie, pe site-ul Provitaiasi.ro, vor susţine familiile şi femeile aflate în situaţii dificile şi vor contribui, în acest fel,  la diminuarea problemelor care s-au acutizat în această perioadă de pandemie.

Ioana Dumitraşcu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita, a prezentat motivele care au dus la demararea acestui proiect: „Am deschis acest magazin caritabil online pentru a ne susţine activitatea noastră misionară şi socială. Ne propunem să vindem produse care să transmită mesaje frumoase: bucurie, empatie şi dragoste faţă de beneficiarii noştri”.

Reprezentanta Pro Vita Iaşi a explicat cum s-a desfăşurat activitatea acestui proiect în cadrul departamentului. „Un exemplu concret este realizarea acestor 1500 de mărţişoare de către mamele care se află acasă, în concediul de creştere a copilului, pentru femeile care trec printr-o criză de sarcină şi pentru mamele care au născut mulţi copii. Fiind mame, înţeleg cât de important este să îţi fie cineva alături când te simţi singură, să ai resurse financiare şi materiale pe care să le asiguri unui copil când vine pe lume. Aceste mărţişoare sunt un bine comun atât pentru noi, pentru mamele care le-au realizat, cât şi pentru mamele care vor fi ajutate prin vânzarea lor”.

Mai multe detalii despre activităţile desfăşurate de Departamentul Pro Vita Iaşi puteţi găsi pe site-ul Provitaiasi.ro, dar şi pe pagina de Facebook. (IRINA URSACHI)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: