În afară de un studiu de fezabilitate pentru Gura Humorului

Marile centuri promise de PNL nu au finanţare în proiectul de buget

> În schimb, SPP are cel mai mare buget de 30 de ani. Nu ştiu de cine se teme preşedintele Iohannis, spune deputatul sucevean George Şoldan

Deputatul PSD de Suceava George Şoldan a declarat, luni, la News Bucovina, că preocuparea sa permanentă în acest mandat va fi să urmărească lucrările de investiţii în infrastructura de drumuri a judeţului şi că va face presiuni pentru ca investiţiile necesare să fie finanţate şi realizate.

„Am aşteptat bugetul pe Transporturi, să ştim exact ce drumuri sunt finanţate” a precizat Şoldan.

El a arătat că a constatat că promisiunile PNL din campania electorală nu se regăsesc şi în proiectul de buget.

„Din păcate, marile centuri pe care ni le promit cei de la PNL, preşedintele Consiliului Judeţean, nu apar ca finanţate. Apare doar centura de la Gura Humorului şi doar cu studiul de fezabilitate. Pentru autostrada Iaşi – Tg. Mureş este finanţat doar studiul de fezabilitate, iar suma alocată e mai mică decât la un studiu de fezabilitate pentru un pod peste un pârâu” a apreciat Şoldan.

El a subliniat că încă o dată se demonstrează că cei din PNL au avut doar promisiuni de campanie, fără corespondent în realitate.

„Vedem încă o dată că au fost doar promisiuni de campanie din partea celor de la PNL. La fel cum a şi declarat săptămâna trecută dl Cîţu, că el nu a promis că va mări pensiile, că a fost doar o promisiune electorală” a spus Şoldan.

Deputatul a sesizat însă că în buget Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP) are un buget majorat.

„SPP are cel mai mare buget din ultimii 30 de ani. Nu ştiu ce frică are domnul Iohannis de măreşte atât de mult bugetul SPP” a spus Şoldan.

El a reamintit că PSD a prezentat un buget alternativ, cu măsurile ce trebuie luate pentru români, cu investiţiile care trebuie făcute.

„Am lucrat la un buget, li l-am servit, iar ei nu vor să-l ia în calcul. Ei consideră că au alte priorităţi în momentul de faţă” a spus Şoldan.

El a menţionat că PSD nu va vota bugetul în actuala formă şi că vor fi depuse foarte multe amendamente.

„Fiecare amendament pe care îl vom depune va fi cu sursă de finanţare, fără a afecta bugetul de stat. Vom veni cu amendamente bune, pregătite, special făcute pentru comunităţile noastre, astfel încât să îndreptăm unele greşeli făcute de ei” a spus deputatul social-democrat sucevean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: