După o noapte cu ninsoare

Ieri, în judeţ, se circula „fără probleme deosebite”

Prefectura Suceava a transmis ieri dimineaţă că toate sectoarele de drum naţional din administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Suceava erau curate şi umede. Doar pe DN 2E Marginea – Vama – Vicovu de Sus, carosabilul era umed, izolat existând porţiuni cu zăpadă frământată de 0-1 cm.

Prefectura informa că anterior s-a acţionat pe toate sectoarele de drum, cu 34 utilaje închiriate şi cu 4 utilaje proprii. Astfel, s-au răspândit 154 tone sare, 35,5 tone nisip şi 1,7 tone clorură de calciu.

Potrivit Prefecturii, pe căile de circulaţie rutieră administrate de Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Câmpulung Moldovenesc circulaţia era asigurată de asemenea în condiţii de iarnă, fără probleme deosebite. Carosabilul era umed pe DN 17, DN 2E şi DN 17B, umed cu porţiuni de zăpadă frământată de 0-1 cm pe DN 17 A şi DN 18.

Având în vedere că a nins pe tot parcursul nopţii anterioare, au acţionat pe teren 19 utilaje dotate cu lamă şi răspânditor, fiind consumate circa 123 tone sare şi 68 tone nisip, a precizat Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: