La Serviciul de Permise şi Înmatriculări

Din nou probleme generate de lipsa de examinatori

> Candidaţii au fost reprogramaţi

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că pe fondul deficitului de personal de la nivelul Serviciului de Permise şi Înmatriculări auto, în săptămâna 15-19.02.2021 examinarea practică pentru obţinerea permisului de conducere urmează să se realizeze cu mai puţini examinatori.

Astfel, luni, 15 februarie au fost disponibili 3 examinatori. Marţi  şi miercuri, 16-17 februarie, vor fi doar doi examinatori, iar joi şi vineri, 18 şi 19 februarie, trei examinatori.

În aceste condiţii, prefectul a emis un ordin privind reprogramarea examinării practice.

Astfel, toţi candidaţii pentru categoria C din zilele de 15 şi 19 februarie au fost reprogramaţi în data de 27 februarie.

Candidaţii pentru categoria B din data de 16 februarie au fost reprogramaţi în data de 20 februarie, iar candidaţii pentru categoria B din data de 17 februarie au fost reprogramaţi în data de 21 februarie. Candidaţii pentru categoria B din data de  18 februarie au fost reprogramaţi în data de 27 februarie.

Prefectura a anunţat că toţi candidaţii afectaţi de aceste modificări au fost înştiinţaţi în timp util, prin instructorii auto şi şcolile de şoferi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: