La Serviciul de Permise şi Înmatriculări

Din nou probleme generate de lipsa de examinatori

> Candidaţii au fost reprogramaţi

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că pe fondul deficitului de personal de la nivelul Serviciului de Permise şi Înmatriculări auto, în săptămâna 15-19.02.2021 examinarea practică pentru obţinerea permisului de conducere urmează să se realizeze cu mai puţini examinatori.

Astfel, luni, 15 februarie au fost disponibili 3 examinatori. Marţi  şi miercuri, 16-17 februarie, vor fi doar doi examinatori, iar joi şi vineri, 18 şi 19 februarie, trei examinatori.

În aceste condiţii, prefectul a emis un ordin privind reprogramarea examinării practice.

Astfel, toţi candidaţii pentru categoria C din zilele de 15 şi 19 februarie au fost reprogramaţi în data de 27 februarie.

Candidaţii pentru categoria B din data de 16 februarie au fost reprogramaţi în data de 20 februarie, iar candidaţii pentru categoria B din data de 17 februarie au fost reprogramaţi în data de 21 februarie. Candidaţii pentru categoria B din data de  18 februarie au fost reprogramaţi în data de 27 februarie.

Prefectura a anunţat că toţi candidaţii afectaţi de aceste modificări au fost înştiinţaţi în timp util, prin instructorii auto şi şcolile de şoferi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: