Nou şef la Poliţia Judeţeană Suceava

> Comisarul-şef Florin Constantin Poenari a fost împuternicit la comanda IPJ

Comisarul-şef Florin Constantin Poenari este noul şef al Poliţiei Judeţene Suceava.

El a luat locul comisarului-şef Adrian Buga, care a fost şef al IPJ Suceava din 13 februarie 2018, mai întâi ca împuternicit, iar apoi, din 12 februarie 2019, ca inspector-şef.

Comisarul-şef Adrian Buga revine şef la Brigada Operaţiuni Speciale Suceava din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Noul şef al IPJ Suceava a fost, din septembrie 2019, împuternicit adjunct al inspectorului-şef al IPJ Suceava pe linie de ordine publică şi poliţie rutieră.

El este absolvent al Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti – Facultatea de Drept, a absolvit un curs postuniversitar pe linie rutieră – Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iaşi şi este absolvent de master în „Managementul activităţilor de ordine şi siguranţă publică”, la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: