Cântăreaţa Mary Wilson, cofondatoare a grupului The Supremes, a murit la 76 de ani

Cântăreaţa Mary Wilson, fondatoare alături de Diana Ross şi Florence Ballard a trioului american The Supremes, a murit la 76 de ani la domiciliul său din Henderson, statul Nevada, relatează EFE.

Decesul lui Mary Wilson a fost confirmat de reprezentantul său, care nu a precizat cauzele decesului artistei, potrivit BBC.

Mary Wilson a format împreună cu Diana Ross şi Florence Ballard unul din grupurile feminine cele mai de succes şi influente din muzica modernă, care a cucerit cele mai înalte locuri în topurile muzicale din anii 60, cu hituri precum „You Can’t Hurry Love”, „Stop! In the name of love” sau „Baby love”.

Originare din Detroit, The Supremes au devenit cel mai de succes grup al companiei discografice Motown, alături de care au înregistrat cântece care au urcat pe cele mai înalte poziţii ale topurilor americane. După plecarea Dianei Ross din grup, Mary Wilson a rămas în continuare componentă The Supremes, până la desfiinţarea definitivă a grupului în 1977.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI