Box, Cupa României

Rezultate remarcabile pentru tinerii pugilişti de la CSM Suceava

Municipiul Brăila a găzduit, la finele săptămânii precedente, galele din cadrul Cupei României la box. Pugiliştii de la CSM Suceava pregătiţi de Andu Vornicu au făcut din nou o figură frumoasă, numărându-se printre protagoniştii competiţiei.

Fostul vicecampion european de juniori Cristi Măzăreanu a dominat competiţia în limitele categoriei 60 de kilograme pentru tineret. Tânărul şi talentatul pugilist sucevean a terminat învingător în toate cele cinci meciuri din program, fără să cedeze nici măcar o repriză. În meciul decisiv pentru titlu, Cristi Măzăreanu l-a întrecut înainte de limită pe băimăreanul Samuel Gabriel Roman. În urma acestei reuşite, elevul antrenorului Andu Vornicu şi-a cucerit dreptul de face parte din lotul de tineret al României pentru Campionatul Mondial din Polonia, care va avea loc între 2 şi 10 aprilie.

Performanţe excelente au mai obţinut în cadrul Cupei României şi Laurenţiu Ungureanu şi Radu Semian, care s-au clasat pe locurile 2 şi, respectiv, 3 în turneul categoriei 75 de kilograme din cadrul concursului pentru seniori Under 22.

„Ne-am pregătit bine în perioada petrecută la Centrul Olimpic de la Bacău, iar acest lucru s-a simţit în ring. Este un început de an pozitiv pentru noi şi sperăm să o ţinem aşa în continuare. În încheiere, aş dori să mulţumesc pentru sprijin Clubului Sportiv Municipal Suceava şi oamenilor de afaceri Ciprian Nuţu şi Bogdan Straton”, a declarat Andu Vornicu, care activează şi ca antrenor secund la lotul naţional de tineret.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: