Un punct de vedere

Neomarxismul global, „viitorul de aur al omenirii”? (V)

Cu Donald Trump preşedinte, SUA au redevenit în doar 3 ani principala putere economică, politică şi militară a lumii şi asta fără să iniţieze niciun război în mandatul său, fapt unic în istoria SUA de la al Doilea Război Mondial până în prezent. De asemenea, preşedintele Trump a arătat în toate ocaziile că globalizarea rapidă şi forţată nu foloseşte poporului American, ci doar marilor companii americane dar şi transnaţionale care lucrează foarte bine cu China, însă în folosul lor, ştiind totodată că China produce 75% din toate mărfurile contrafăcute ale lumii, cu muncă forţată pe scară largă, cu costuri infime şi bineînţeles ilegal, conform normelor internaţionale. Preşedintele Trump a fost nevoit uneori să arate cât de coruptă este în general clasa politică americană, nu doar de la Partidul Democrat, ci chiar şi unii din propriul partid care l-au sprijinit doar parţial, având şi dintre ei interese economice sau financiare obscure în China. Întrucât preşedintele Trump a încercat să mai reducă din puterea discreţionară a transnaţionalelor (din mass-media, Big Tech, industria farmaceutică, cea de armament, alimentară etc.) pe teritoriul american, acestea şi-au unit forţele cu statul comunist chinez, partener de afaceri, pentru a-l înlătura pe preşedintele Trump, piedică serioasă în desăvârşirea procesului de globalizare în favoarea ciudatului tandem. Neomarxiştii globalişti au transmis la Davos în 2019, prin miliardarul George Soros, că „Trump a fost un accident şi vom avea grijă ca după alegerile din 2020 să nu mai fie preşedinte”. Pandemia de coronavirus declanşată chiar în China, în condiţii suspecte, i-a salvat practic pe neomarxiştii globalişti care începuseră să intre în impas cu planurile lor din cauza succesului şi popularităţii crescânde ale lui Trump.

Dacă se va dovedi vreodată că pandemia a fost provocată şi cu un scop anume, cei care au făcut-o, până la pedeapsa meritată, vor avea pe conştiinţă milioane de morţi şi o lume întreagă dată peste cap. Pandemia a oferit neomarxiştilor globalişti şi motivaţia de a folosi votul prin corespondenţă masiv. Pentru aceasta s-au pregătit însă cu un an înainte de pandemie şi au deschis un lung şir de procese în statele unde democraţii ar fi avut ceva şanse în alegeri, pentru a desecuriza complet votul, care să devină astfel foarte uşor de fraudat pe scară largă. Se pune întrebarea cum de au ştiut cu un an înainte că va urma o pandemie şi că votul prin corespondenţă (desecurizat) va putea fi folosit pe scară largă? Candidatul multimiliardarilor şi transnaţionalelor Joseph Robinette Biden (o soluţie de compromis) a transmis într-un filmuleţ care circulă pe internet (voit sau din greşeală) cam cu 6 luni înainte de alegeri că „am creat un sistem de fraudare al voturilor cum nu a mai fost niciodată în istoria politicii americane”. Dacă aceasta este o dilemă, pare să aibă doar două variante. În cazul în care candidatul de atunci Biden spunea adevărul, este foarte posibil ca alegerile să fi fost fraudate. Dacă Joseph Robinette Biden a spus lucruri trăsnite şi fără sens, poate fără să-şi dea seama, se poate pune întrebarea cât de valid medical este acesta pentru postul de preşedinte, mai ştiind că doar în campania electorală şi-a confundat fiii şi nepoatele la o întrunire publică, iar apoi, la o emisiune de televiziune în direct, nu ştia cu cine concurează la preşedinţie, spunând că e cineva George (probabil Bush)… Noroc cu soţia sa care l-a salvat din situaţia penibilă, suflându-i că Donald Trump este contracandidatul său. Cum-necum, până la urmă, globaliştii neomarxişti şi-au impus preşedintele dorit la Casa Albă, dacă nu cumva ne mai asteaptă şi alte surprize pe parcurs.

Mandatul la preşedinţia SUA al lui Donald Trump a fost probabil ultima zvâcnire a lumii tradiţionale, clasice, aşa cum am cunoscut-o până acum. Globaliştii neomarxişti vor ataca de acum încolo îndeosebi noile generaţii, mult mai receptive la super tehnologie şi manipulare, fiind lipsite de experienţă. Democraţia reală nu mai există; doar cea de faţadă continuă să fie promovată în centrele de comandă ale globaliştilor prin mass-media şi Big Tech, fiind doar o chestiune de timp până când va fi instaurată complet pe toată planeta. Donald Trump va rămâne probabil singurul preşedinte din istorie care a lucrat complet gratis pentru poporul său, donând timp de 4 ani tot salariul grupurilor aflate în suferinţă. Mai mult, pentru a implementa mai rapid măsurile promise, a cheltuit din propriii bani (adică a pierdut) între 2 şi 3 miliarde de dolari, prin comparaţie cu alţi preşedinţi politicieni „de meserie” care au ieşit din funcţie mult mai bogaţi decât la intrare.

Un aspect este clar, că neomarxismul global nu poate fi „visul de aur al omenirii”, ci doar al corporaţiilor globale ajutate de bodyguarzii lor, politicienii „de profesie” neomarxişti. Singura speranţă rămâne ca cetăţenii să nu se lase manipulaţi, pentru a nu deveni ei înşişi sclavii organizaţiilor globale ale multimiliardarilor neomarxişti într-o lume tot mai suprarealistă, tot mai aproape de un coşmar palpabil.

 Prof. VASILE BOGHIAN

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: