Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru Screech din „Salvaţi de clopoţel”, a încetat din viaţă

Dustin Diamond, care a jucat 13 sezoane în rolul lui Screech în sitcomul „Salvaţi de clopoţel”, a murit la 44 de ani, anunţă The Hollywood Reporter, fiind diagnosticat cu cancer pulmonar.

Când avea 11 ani şi era în clasa a cincea, Diamond a depăşit 5.000 de alţi copii, în 1988, pentru a obţine rolul lui Samuel „Screech” Powers în comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss”, care a precedat Saved by the Bell.

Spectatorii l-au urmărit pe Diamond crescând, în timp ce el continua să îl interpreteze pe Screech în Saved by the Bell, care a durat patru sezoane (1989-93), Saved by the Bell: The College Years (un sezon de primăvară, 1993-94) şi Saved by the Bell: The New Class (şapte sezoane, 1994-2000). Când a fost difuzat ultimul episod, Diamond avea 23 de ani.

În anii următori, Diamond a început o nouă carieră de comic de stand-up.

A scris despre culisele serialelor în cartea sa Behind the Bell. Diamond a apărut şi în filmele Made (2001), Pauly Shore Is Dead (2003), Dickie Roberts: Former Child Star (2003), Tetherball: The Movie (2010), All Wifed Out (2012) şi College Fright Night (2014) şi a fost producător executiv al filmului de televiziune din 2014 The Unauthorized Saved by the Bell Story.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: